over ons

Een jarenlange ervaring gecombineerd met vakmanschap dat is het kenmerk van Jan Dumarey

Als gediplomeerd uurwerkhersteller kunt u er steeds vrijblijvend langslopen voor een aankoop, een herstelling of gewoon wat informatie.

Wij bieden een ruim aanbod aan juwelen, van klassiek tot modern in 18 karaat goud. Indien u iets exclusiefs wilt, dan maken wij dat gewoon op maat. Wij profileren ons dan ook graag als gespecialiseerde juweliers. Ook voor de kleine beurs hebben we een ruime etalage met zilveren of titanium juwelen. Een juweel geven of krijgen is steeds een bijzonder teken.

Daarom helpen we u graag de juiste keuze te maken. Een solitair “de verlovingsring met uitstraling” is een van de specialiteiten van het huis. Ook bij trouwringen en vriendschapsringen is er een ruim gamma in goud, palladium, staal, titanium en zilver.

Trouwringen

 

Merken van topkwaliteit en een schitterende afwerking met verzekering tegen diefstal en verlies.
-Gratis graveren van de ringen
-Gratis bewaring van de ringen tot aan de trouwdatum

Eigen hersteldienst

U kunt bij ons eigen atelier terecht voor alle herstellingen. Wij beperken ons niet tot één niche.  Voor herstelling van uurwerken, klokken, juwelen, … voor alle merken, het plaatsen van batterijen, het graveren van ringen, identiteiten, plaatjes, breekhartjes, het oprijgen van parels ….   Juwelen worden vakkundig hersteld, nagezien en/of grondig gereinigd en gepollierd.

Vriendschaps-

ringen

Amici en Boccia Titanium